CA LA GUARIA

Ca la Guaria

El nostre restaurant és un negoci familiar que, es podria dir, re-emprèn la tradició després de molts anys.

Abans de la guerra civil, a la casa de la nostra àvia una de les activitats que es duia a terme era la de cafeteria. La gent deia "anem a prendre cafè a Ca La Guaria". Aquesta activitat es va deixar de desenvolupar quan es va inaugurar "Lo Centro" als anys de la guerra.

Després de tots aquest anys, s'han fet unes reformes de rehabilitació en les que s'han mantingut i recuperat l'estructura original de l'edifici.

El que abans era el cafè Ca la Guaria és ara el restaurant Ca la Guaria.

Com no podia ser d'un altra manera, potenciem els productes de la nostra terra, amb una selecció de carns ecològiques, verdures i llegums del nostre hort, melmelades naturals, una gran carta de vins i caves on predominen els de la D.O. Terra Alta, el nostre oli de collita pròpia i D.O. Terra Alta o plats casolans de caça com la perdiu i la guatlla. Tot a l'estil de tota la vida.

Si voleu gaudir del sabor d'abans, de la cuina de les nostres àvies i d'un molt bon ambient, no dubteu. Una combinació perfecta d'ambient càlid i acollidor, bon tracte i bon menjar partint duna gran varietat de productes sempre naturals.

Us esperem al nostre restaurant, la resposta al bon gust i a una manera de distingir la nostra comarca.

Restaurant
Restaurant CA LA GUARIA | Carrer Llarg, 20 | 43787 | Caseres - Terra Alta (Tarragona)
Tel.: 977 43 19 32 | Mòvil: 619 85 30 36 | calaguaria@grupperis.com